Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα μας !
 
Η εταιρία ALCOMA A.E.Ε.  δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα εισαγωγών και χονδρικής διάθεσης χρηστικών ειδών, ειδών δώρου και σπιτιού.
Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση μεταλλικών κουτιών άριστης ποιότητας, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, σχημάτων και διαστάσεων, κατάλληλα για τρόφιμα και για πολλές άλλες χρήσεις. Έχοντας διαθέσει από το 2001 πάνω από 1.900.000 μεταλλικά κουτιά σε περίπου 2.850 διαφορετικούς πελάτες, έχει την κατάλληλη εμπειρία και μπορεί να ανταποκριθεί σχεδόν σε κάθε ανάγκη για μεταλλική συσκευασία.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας online. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθείτε το εκθετήριο μας. 
 
 
Επίσης, η εταιρία ALCOMA A.E.Ε. με εμπειρία 40 ετών και αντιπροσώπευση εξειδικευμένων μεγάλων διεθνών παραγωγών αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της βιομηχανίας, καθώς αντιπροσωπεύει, εισάγει, εξάγει και εμπορεύεται πρώτες ύλες, πυρίμαχα και μονωτικά δομικά υλικά και εξαρτήματα για βιομηχανικές χρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.